Prin accesarea site-ului https://lurana.ro, accesati in mod expres si neechivoc Termenii si Conditiile site-ului.

Site-ul https://lurana.ro  este operat de Agapie Luana, denumita in cele ce urmeaza detinatorul site-ului.

Prin utilizarea acestui site, incluzand toate materialele prezentate in interior si toate serviciile online oferite de Agapie Luana, inseamna cu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare fara modificare si consimtiti ca i-ati citit.

In cazul in care nu doriti sa respectati regulile descrise in acest document, va rugam sa nu folositi informatiile sau serviciile puse la dispozitie pe acest site.

PREZENTARE SI DEFINITII

Termenul “site” se refera la https://lurana.ro, precum si toate produsele, serviciile, cursurile, programele etc. conectate cu Luana Agapie.

Termenii “utilizator”, “tu”, “tine”, “al tau”, “ale tale”, “voi”, “vostri”, “voastre”, “dumneavoastra” se refera la vizitatorii site-ului si clienti, precum si la oricare alti/toti utilizatorii site-ului (numiti “Utilizatori” individual si colectiv).

Site-ul https://lurana.ro prezinta serviciile oferite si activitatea derulata de catre Luana Agapie. Totodata, prin intermediul site-ului se asigura posibilitatea de abonare in vedere primirii de informari periodice (news-letter), precum si servicii de inscriere a participantilor la diverse evenimente organizate, servicii supuse acestor termeni, in cazul in care nu vor fi stipulate conditii speciale pentru fiecare caz in parte. De asemenea, site-ul ofera Utilizatorilor produse/informatii de legislatia muncii.

Urmatorii termeni vor fi definiti dupa cum urmeaza:

  • Utilizator– orice persoana care acceseaza site-ul sau care se va putea inregistra la un moment pe site, fiind interesata de serviciile detinatorului site-ului, se aboneaza in vedere primirii de informari periodice (news-letter) sau se inscriere ca participant la evenimente organizate si care se obliga implicit sa respectate prezentul set de reguli, fiind raspunzator pentru actiunile sale pe site sau achizitioneaza un produs online;
  • Serviciu– furnizarea catre Utilizator a accesului la platforma prin intermediul careia se poate abona in vedere primirii de informari periodice (news-letter) sau se poate inscriere ca participant la evenimente organizate de Luana Agapie sau poate achizitiona un produs online de pe site-ul https://lurana.ro

 INREGISTRAREA UTILIZATORULUI

Pentru accesarea site-ului, respectiv sectiunile de prezentare, nu este necesara inregistrarea Utilizatorilor.

Inregistrarea Utilizatorului este obligatorie numai in cazul in care acesta se inscrie pentru primirea periodica a unui news-letter sau pentru inscrierea in vederea participarii la un eveniment sau pentru achizitia unui produs.

In cazul in care doriti sa beneficiati de eventuale servicii oferite pe site-ul https://lurana.ro, va obligati si garantati urmatoarele:

1) furnizati date reale, exacte si complete despre Utilizator, astfel cum se solicita prin formularul de inregistrare al site-ului;

2) mentineti sau actualizati datele de inregistrare care au suferit modificari pentru ca acestea sa fie conforme realitatii, exacte si complete.

Detinatorul site-ului isi rezerva dreptul (nu si obligatia) de a verifica corectitudinea datelor de inregistrare ale Utilizatorilor. In cazul in care se constata ca informatiile puse la dispozitie de Utilizator sunt inexacte, detinatorul site-ului isi rezerva dreptul de a refuza Utilizatorului accesarea serviciilor oferite pe site, precum si inscrierea si participarea la evenimentele organizate.

Prin accesarea site-ului si a Serviciilor puse la dispozitie, Utilizatorul garanteaza ca ofera detinatorului site-ului date corecte, fiind unicul responsabil pentru informatiile furnizate.

Site-ul poate fi utilizat doar pentru vizionare, creare cont, accesare cont personal, accesare servicii existente pe site. Site-ul nostru nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plata ilegala, frauduloasa, pentru a se posta sau transmite vreun material cu continut defaimator, amenintator, obscen, indecent, instigator si altele asemenea. Ne rezervam dreptul de a nu permite postarea si/sau de a sterge imediat si fara vreo notificare prealabila orice comentariu de pe site care contine un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea sa ne aduca un prejudiciu de imagine si/sau sa ne creeze o stare de disconfort, noua, autorilor materialelor de pe site sau clientilor si vizitatorilor. Sunteti pe deplin responsabil pentru orice operatiune efectuata  prin utilizarea site-ului.

GARANTIA SI DREPTUL DE RETRAGERE

Continutul Site-ului si Serviciul/Produsul este furnizat „ASA CUM ESTE” si fara nicio garantie de nici un fel, exprimat sau implicit.

In masura maxima permisa de legea aplicabila,  Luana Agapie se exonereaza total de orice fel de garantii, exprimate sau implicite, incluzand, dar fara a se limita la, garantia implicita de vandabilitate, conformitate cu un anumit scop si neincalcarea prevederilor legale. Nu garantam ca functiile continute in orice continut vor fi neintrerupte sau fara erori, ca defectele vor fi corectate sau ca Site-ul sau serverele care fac disponibil acest continut sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare. Preluati intregul cost al intretinerii necesare, reparatiei sau corectarii oricarui echipament sau software pe care il utilizati. Nu facem nicio reprezentare sau garantie cu privire la utilizarea sau rezultatele utilizarii niciunui continut, produs sau serviciu continut sau oferit, pus la dispozitie prin intermediul sau in orice alt mod legat de Site, inclusiv, fara limitare, orice site tert sau serviciu legat de pe Site.

Ne exoneram in mod explicit de orice responsabilitate pentru acuratetea, completitudinea sau disponibilitatea informatiilor, continutului si materialelor gasite pe site-uri care au link catre sau de pe Site-ul www.lurana.ro. Nu ne putem asigura ca veti fi multumit de orice produs sau serviciu pe care il achizitionati de la un site web al unei terte parti cu link catre sau de pe Site sau de la informatii, continut sau materiale ale unei parti terte continute pe Site-ul nostru.

Nu sustinem niciunul dintre produse si nici nu am facut niciun demers pentru a confirma exactitatea, completitudinea sau fiabilitatea informatiilor, continutului sau materialelor continute pe orice site web al unei terte parti. Nu reprezentam si nu oferim nicio garantie cu privire la securitatea informatiilor, continutul sau materialele (inclusiv, fara limitare, card de debit / credit si alte informatii personale), pe care s-ar putea sa vi le ceara oricare terta parte. Prin prezenta, renuntati irevocabil si neconditionat la orice revendicare impotriva noastra cu privire la informatii, continut si materiale de pe Site, de pe site-urile tertelor parti si orice informatii, continut si materiale pe care le furnizati catre sau prin oricare astfel de site-uri terte (inclusiv, fara limitare, card de debit / credit si alte informatii personale).

Va recomandam sa faceti orice investigatie considerati necesara sau adecvata inainte de a continua cu orice tranzactie online sau offline cu orice terta parte.

OBLIGATIILE UTILIZATORULUI. PROPRIETATE INTELECTUALA

Utilizarea site-ului este permisa cu respectarea principiilor bunei – credinte, pentru informare si pentru folosirea serviciilor mentionate mai sus.

Reprezentarile stilizate, creatia grafica, logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, fotografiile, materialele audio – video, continutul folosite pe acest site, sunt proprietatea exclusiva a detinatorului site-ului sau acesta a dobandit dreptul de a le utiliza. Fac exceptie informatiile si elementele grafice inregistrate de utilizatori, precum si semnele grafice apartinand altor entitati.

Utilizatorii nu pot prelua continutul site-ului, nu pot interveni, modifica sau sterge continutul acestuia (textul, imaginile, logourile etc.). Orice incalcare a acestei reguli reprezinta o incalcare a drepturilor de autor, de marca sau orice alt drept de proprietate intelectuala.

Nu sunt permise copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, efectuate in scopuri comerciale a materialelor existente pe site.

In cazul in care in cadrul site-ului exista sectiuni in care utilizatorii pot insera comentarii si pot exprima opinii personale, imagini sau alte elemente susceptibile a fi protejate de drepturi de proprietate intelectuala, raspunderea privind continutul acestora le revine in exclusivitate utilizatorilor in cauza.

Niciun Utilizator nu dobandeste, prin utilizarea si accesarea site-ului vreun drept sau vreo licenta de utilizare a vreuneia dintre informatiile de pe site sau vreun drept de proprietate intelectuala/ industriala asupra produselor si/sau serviciilor comandate de pe site. Niciun Utilizator nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

MODIFICARILE SITE-ULUI

Detinatorul acestui site isi rezerva dreptul de a modifica sau intrerupe, temporar sau permanent functionarea acestuia, in totalitate sau numai in parte. In acest caz, detinatorul nu este raspunzator pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a accesului la site si la informatiile disponibile la un moment dat prin intermediul acestuia.

 LIMITELE RASPUNDERII

Utilizatorul accepta in mod expres ca detinatorul site-ului nu este raspunzator pentru daune sau prejudicii directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la prejudicii prin pierdere de profit, posibilitatea de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile, rezultand din:

– utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor https://lurana.ro;

– acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor Utilizatorului;

– declaratii sau actiuni ale unei terte parti asupra site-ului;

– orice alta problema legata de serviciile site-ului.

 RECLAMATII

Orice nemultumire legata de accesarea, utilizarea, inregistrarea pe site, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuata, aspecte legate de inscrierea la evenimente si alte asemenea, ne va fi comunicata direct, prin email la adresa luana@lurana.ro.

Reclamatia dvs. va fi inregistrata si veti primi un raspuns in scris, pe adresa de email mentionata cu ocazia aducerii la cunostinta noastra a nemultumirii dvs., in termen de cel mult 72 ore, raportate la o zi lucratoare.

Utilizatorul declara ca este de acord sa nu faca publice aceste nemultumiri (pe retelele de socializare, media, discutii la evenimente private sau in orice alta modalitate) sub rezerva suportarii daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus detinatorului site-ului prin aceste actiuni.

Orice reclamatie se depune in termen de maxim o luna de la data sesizarii situatiei reclamate.

NOTIFICARI SI COMUNICARI

Detinatorul site-ului poate transmite notificari/informari privind schimbarea Termenilor de Utilizare sau alte chestiuni prin afisarea de instiintari catre Utilizatori in mod general, pe site.

FORTA MAJORA

Detinatorul site-ului https://lurana.ro   nu este obligat a se conforma obligatiilor prevazute in Termeni si Conditii, ca urmare a unei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, alte actiuni sau inactiuni de care administratorii site-ului nu sunt responsabili.

 LEGEA APLICABILA

Prin accesarea acestui site web, Utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile romane, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti romane competente.

Detinatorul site-ului https://lurana.ro nu ofera garantia ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor tarii in care se afla.

 CLAUZE FINALE 

Termenii de fata reglementeaza accesul Utilizatorilor pe site-ul https://lurana.ro. In cazul in care, ulterior lansarii site-ului si publicarii acestor termeni, vor fi implementate functii sau servicii suplimentare puse la dispozitie pe site, acestea vor fi supuse acelorasi reguli si conditii cuprinse in prezentele clauze, in cazul in care acestea nu vor beneficia de conditii distincte de prezentele.

Prin accesarea acestui site acceptati conditiile de mai sus si sunteti de acord ca acesta are valoare unui contract, acceptat in mod tacit, intre Utilizator si detinatorul site-ului. In cazul in care nu doriti sa respectati regulile descrise mai sus, va rugam sa nu folositi informatiile sau serviciile puse la dispozitie pe acest site.

Detinatorul site-ului are dreptul de a modifica Termenii si Conditiile oricand, fara o notificare prealabila, postand varianta actualizata pe site. Aveti obligatia de a citi Termenii si Conditiile ori de cate ori accesati site-ul. Aveti obligatia de a respecta intocmai Termenii si Conditiile de pe site si nu puteti pretinde necunoasterea Termenilor si Conditiilor de pe site, valabili la data accesarii, utilizarii si/sau plasarii unei comenzi pe site.

Detinatorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia clientilor prin intermediul acestui site fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Prezentii Termeni si Conditii se completeaza cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor/evenimentelor disponibile pe site. In cazul in care intervin contradictii intre prezentii Termeni si Conditii si prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.

LITIGII

Partile au convenit ca toate neintelegerile privind incalcarea prezentului Act reprezentand “Termeni si Conditii “ sau rezultate din interpretarea sau executarea acestora sa fie rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile se vor adresa instantelor judecatoresti competente din Iasi.

Ultima actualizare: 29.12.2022